Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Диляна

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Диляна
Коментари Харесай

Подаряваме ви дългоочакваната книга „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш“

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Диляна Стефанова

2. Лилия Трифонова

3. Кремена Василева

..............................................................................................................................................................

Обичате ли да седите в някое уютно кафене с хубава книга в ръка? Ей по този начин, по момичешки и... напълно по френски. А когато книгата споделя за четири атрактивни французойки, които споделят свежия си и деятелен взор върху същинската същина на парижанките: по какъв начин се обличат, по какъв начин се забавляват и какви маниери се стараят да имат, тогава удоволствието е в действителност пълноценно.

Книгата „ Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш “ се състои от къси и занимателни елементи, в които няколко парижанки оферират доста истински гледни точки за стила, хубостта, културата, обноските и мъжете. Авторките Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре и Софи Ма – неомъжени, само че обвързани и с деца – са приятелки от години. Талантливи бохемки, борещи се против отживелиците, с кариери в региона на музиката, филмите, модата и издателския бизнес, те са нетипично откровени и открити, до момента в който разрушават митовете за " условията " да бъдеш французойка в наши дни. Въвеждат ни в личните си секрети и дефекти, шегуват се със комплицираните си и неведнъж спорни усеща и държание. Признават си, че са снобки, ненапълно егоцентрички, непредсказуеми, само че не и ненадеждни. С властни характери и много своеволни, те са в това време нежни и сантиментални.

Всъщност свободолюбивата, самостоятелна модерна жена е точно такава – сполучлива, непредвидима, само че в същото време и нежна в своята ранима природа.

С героините на тази прелестна книга отиваме на първа среща, на ваучър, разхождаме се из някои обичани местенца в Париж и из провинцията, гостуваме на вечеря с предписания, които и ние можем да приготвим, единствено че до момента в който се разхождаме с тези четири удивителни дами, се забъркваме в бъркотии и изненади. Научаваме по какъв начин да бъдем тайнствени и чувствени, по какъв начин да изглеждаме естествени, по какъв начин да накараме гаджето си да ревнува; разбираме какво мислят героините за децата, за сватбите и ходенето на фитнес. А адресната книга за места из Париж, които можем (и би трябвало!) да посетим и където да се забавляваме до зори, да честваме рождения си ден, да идем на среща, да страдаме от махмурлук или да търсим винтидж находки, е просто наложителна за всяка от нас!

Подаряваме ви 3 книги „ Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш “, като е задоволително да се   регистрирате в Клуба на девойките и можете да бъдете една от щастливките с разходка   из Париж !

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР